Boeken aan huis dienst

Gepubliceerd op: dinsdag 06 oktober 2015
Boeken aan huis dienst

U wilt graag boeken lenen maar kunt niet zelf naar de bibliotheek komen door ziekte, leeftijd of een handicap? Geen probleem, de bibliotheek komt bij u! Onze vrijwilligers komen met een bestelauto bij u thuis. Om te kunnen lenen hebt u een geldige lenerspas nodig.

De Boeken aan huis dienst is dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar: 0546-822005, Yolande Hurkmans. Onze vrijwilligers komen bij u thuis met een bestelauto met uw boeken. Buiten uw normale lidmaatschap zijn er geen extra kosten aan verbonden. Open hier de flyer digitaal.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de Boeken aan huis dienst, of zich hiervoor opgeven, maak dan gebruik van dit formulier. Onze medewerkers nemen dan contact met u op. Telefonisch kan ook: 0546-822005, Yolande Hurkmans.

Contactformulier Boeken aan huis