Mijn Bibliotheek

Laden...

Actueel nieuws

Festival van het leren

Het Festival van het Leren is een landelijke campagne in Nederland die zich richt op het bevorderen van een leven lang leren en richt zich op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor het bereiken van groepen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Het Festival vormt zo tevens een podium waar maatschappelijke organisaties elkaar opzoeken voor lokale en regionale samenwerking. Het Festival richt zich op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor het bereiken van groepen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Het festival wil juist deze groepen stimuleren om hun talenten te laten zien en hun competenties verder te ontwikkelen. In de maand september vinden er bij veel Twentse organisaties (waaronder Bibliotheken) workshops en cursussen plaats. Kijk op deze website voor meer informatie.