Voorleesfeest: Schone Draak door Theater Pannenkoek

Voorleesfeest: Schone Draak door Theater Pannenkoek Theater Pannenkoek speelt vanmiddag weer een prachtige voorstelling voor peuters en kleuters tijdens de Nationale Voorleesdagen.

De voorstelling is geïnspireerd op het boek Ossip en de Onverwachte reis naar het boek van Annemarie van Haeringen. Een sprookjesachtige voorstelling over wat je allemaal mist als je te veel haast hebt. Kaartjes zijn te koop aan de informatiebalie vanaf 7 januari.

Daan, rustig aan! Daan wil veel.. vooral draken zoeken, maar ze heeft nergens geduld voor. Haar vriendinnetje Sterre heeft juist de mooiste tijd tijdens het wachten. Wanneer Daan Sterre kwijtraakt willen allerlei 'bijzondere' figuren haar helpen... als ze nou heel even wacht...!! Na afloop gaat het feest in de bibliotheek nog verder met oa knutselen, spelletjes en wordt er voorgelezen.