Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Uitvaarten, polissen, en (levens)testament: informatie avond

Uitvaarten, polissen, en (levens)testament: informatie avond Jaren geleden een overlijdensverzekering afgesloten? Of lang geleden een testament opgesteld? Zijn deze nog wel actueel?

Notaris Cliff Bolding en Uitvaartbegeleider Wies Sanders geven vanavond informatie over uitvaartverzekeringen, testamenten en levenstestamenten. De Almelose notaris Bolding spreekt o.a. over testamenten: zijn ze nog wel up to date en is een testament eigenlijk nog wel nodig? Verder komt het nut van een levenstestament aan de orde, bijvoorbeeld bij opname in een verpleegtehuis. Wies Sanders, uitvaartbegeleider in Almelo, zal kort over haar werk vertellen en daarbij specifiek ingaan op uitvaartverzekeringen. Na de pauze krijgt iedereen de gelegenheid om verzekeringspolissen te laten checken. Bent u voldoende verzekerd? En wat zijn uw polissen nog waard? Dit geldt ook voor oude polissen die mensen soms al vanaf hun geboorte hebben. De eerste vijf inschrijvers krijgen van notaris Cliff Bolding een gratis testamentcheck.

Het is prettig als u zich vooraf aanmeldt bij via e-mail of tel: 0546-853085. Daarbij vermelden of er een testament- en / of polis check gewenst is. En op de avond het testament en / of polis meenemen!