Architectuur in Twente

Fototentoonstelling van Bart van Hoek

De tentoonstelling “Architectuur in Twente” toont foto’s van bouwwerken in de regio, gefotografeerd door architectuurfotograaf Bart van Hoek. Er zijn foto’s te zien van karakteristieke gebouwen als de houten boortorens voor zoutwinning in Hengelo, de watertoren bij Twickel en meer recente Twentse architectuur als de Almelose Elisakerk van Alberts en Van Huut. Naast de 14 grote foto’s is er een digitale presentatie met een dwarsdoorsnede van zijn werk.

Bart van Hoek was tien jaar als architect werkzaam en vervolgens tien jaar als architectuurfotograaf en werkt voor architecten, aannemers en andere partijen in de bouwwereld. Hij woont in Den Haag, is in Delft geboren in 1975, volgde de Vrije School in Almelo, het Christelijk Lyceum Almelo, HTS bouwkunde in Hengelo / Enschede en studeerde af als architect aan de TU Delft.

Datum maandag 14 juni 2021
Einddatum zaterdag 28 augustus 2021
Waar 4e verdieping
Voor wie Volwassenen (18+)