Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Lezing holistisch tekenen

Lezing holistisch tekenen Hoe werkt tekenen als bewustmakend groeiproces in tijd, ruimte ,symboliek, interactie en energie? Aan de hand van een heelbeeld vertelt Wilma Breukelman hoe holistisch tekenen kan werken voor ieder mens.

Met behulp van holistisch tekenen verbind je jezelf met je innerlijke en breng je voelen en denken samen. Waar ligt jouw kracht? Wat zijn je kwaliteiten? Ze legt uit hoe een heelbeeld de vijf aspecten belicht die te maken hebben met hoe je als mens in het leven staat.

Maak met tekenoefeningen kennis met verschillende energetische technieken die zij verder zal toelichten. Wilma Breukelman is beeldend coach en holistisch tekendocent. Daarnaast volgde zij verschillende opleidingen waaronder creatieve therapie, mindfulness therapie, yoga, Bach bloesemtherapie en aromatherapie. Vanuit haar tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel werkt zij als coach en geeft zij tekenlessen.

In verband met de 1,5 meter regeling kunnen er maximaal 20 personen per lezing aanwezig zijn. Daarom is vooraf aanmelden gewenst.