Almelose slijmdag

Houd jij ook zo van slijm? Kom dan vanmiddag naar de bibliotheek. Om 14 uur draaien we De grote Slijmfilm: “Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle andere kinderen over de hele wereld gek op slijm!

“Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle andere kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd slijm maken. De speelgoedbaas Dominicus Duff wil al het slijm in de wereld verbieden…. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?”

Na de film mag je zelf slijm maken! Kinderboekenschrijfster Annet Jacobs heeft een heel boek over slijm geschreven: het Slijmboek. Zij kan je alles vertellen over slijm en hoe je het moet maken. Doe je wel kleren aan die vies èn nat mogen worden? Want je wordt natuurlijk zelf ook wel wat slijmerig. Kom je ook kijken en slijmen? Bij warm weer zetten we de airco aan.

14.00 – 15.20 uur film
15.30 – 16.30 uur slijm maken

Door de te verwachten drukte graag vooraf aanmelden via e-mail

Aanmelden niet meer mogelijk, het maximum aantal aanmeldingen is bereikt!

Datum donderdag 5 augustus 2021
Waar Theaterzaal de Evenaar