Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Beginnen met LinkedIn

Online activiteit werk en inkomen
Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Neem deel aan dé online koffiepauze voor werkzoekenden:
Walk & Talk.
Na een korte inleiding ga je met andere deelnemers in gesprek over jouw zoektocht naar werk.

Vergroot je netwerk, wissel ervaringen & tips uit en deel inspirerende verhalen. Het thema van deze maand gaat over hoe je LinkedIn kunt gebruiken bij jouw zoektocht naar werk. De Walk & Talk Netwerkbijeenkomst wordt een week later vervolgd met een online workshop over hetzelfde thema, gegeven door een professional.

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Deze activiteit is onderdeel van een samenwerking tussen Overijsselse Bibliotheken. De aanmeldingen worden centraal verwerkt. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan! Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.
Bekijk hier alle activiteiten

Datum vrijdag 8 oktober 2021
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online