Resultaten 1 - 9 van 9

Programma Jazz at the Bieb 2021 - 2022.

Door de Coronacrisis gaan de concerten van Jazz at the bieb op 7 februari en 7 maart 2021 niet door.Het programma voor 2021 - 2022 ziet er als volgt uit:

Zondag 3 oktober 2021 15.00 uur: Pianoconcert Blues To Bop, vocals van Sem Tanate
Geschiedenis van blues, spiritual, hot jazz, swing en bebop en mix van jazz en folk. Projectie van ( reis - ) foto's van Johan Bijkerk bij zijn composities over Twente, Noordjemen, Venetië, Terschelling, Portugal, Argentinië en Cuba.

Zondag 7 november 2021 15.00 uur: Première van Johan's Jazz Symphony
The Colors Of Jazz ( 2020 ), door Bijkerk's Band en gasten: Sem Tanate, Bert Kuipers- vocal, Jan Wessels- trompet, Antoon Aukes, Jan ter Maat- drums.

Zondag 6 februari 2022 15.00 uur: Now They Call It Swing!
Repertoire van Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Fats Waller, Nat King Cole. Trio Johan Bijkerk: featuring Raymond Nijenhuis- gitaar. Vocals van Sem Tanate en Erik Wind.

Zondag 6 maart 2022 15.00 uur: Johan' s Birthday Party!
Johan duikt in zijn archief van jazz- arrangementen (1970 - 2020) Surprise! Bijkerk's Band en gasten !

Zondag 2 oktober 2022 15.00 uur: Mix van jazz en folk met muziek over China, Japan, de Molukken en Turkije. Bijkerk´s Band met vocals van Sem Tanate en Yesim Saltik. Traditionele folk - stijlen worden verweven met jazz.

Zondag 6 november 2022 15.00 uur: Twente In Jazz. Composities van Johan Bijkerk van de Almelo Suite, Twente Suite en recent werk over zijn, uiteindelijke, ontdekking van het Springendal.
Een openbaring voor Johan en zijn vrouw Gertie. Sinds juni 2020 komen ze daar wekelijks. Ze vinden hier inspiratie voor nieuw werk.

Gertie maakt kunstwerken en Johan schrijft composities voor vocalisten en musici.

Het motto blijft uiteraard - op naar nieuwe avonturen!

Pianist Johan Bijkerk, bestuurslid van de Stichting Twentse Cultuur Projecten!

Leescafé Feijn Lunchen & Lezen is gesloten. Wel kunt u op bestelling appeltaart, cakes en koekjes kopen. Voor meer informatie kijk op de website van Feijn lunchen & lezen

Belastingaangifte doen, uitkering aanvragen of je verhuizing doorgeven. Steeds meer zaken regel je via internet. Hier vind je uitleg hoe je deze en andere zaken doet. Ook als je hiervoor een DigiD nodig hebt. Ga naar de website digisterker doen

Informatie: Henri Schoemaker

Ons complete cursusaanbod overzichtelijk in onze nieuwe brochure. Bekijk de brochure of haal hem op in de Bibliotheek!

LET OP! Tot onbepaalde tijd zijn al onze afhaalpunten gesloten. Is er een gereserveerd boek voor u binnengekomen dan kunt u dit in de Centrale Bibliotheek ophalen.

Uw boeken bijna thuisbezorgd!

Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Almelo maakt het u makkelijk: afhaalpunten!

Op verschillende locaties kunt u boeken afhalen en / of inleveren. Reserveren vanuit huis op elk moment van de dag en de boeken worden zo spoedig mogelijk bezorgd op de door u gekozen locatie.

U wilt graag boeken lenen maar kunt niet zelf naar de bibliotheek komen door ziekte, leeftijd of een handicap? Geen probleem, de bibliotheek komt bij u! Onze vrijwilligers komen met een bestelauto bij u thuis. Om te kunnen lenen hebt u een geldige lenerspas nodig.