Resultaten 1 - 4 van 4

Uw boeken bijna thuisbezorgd!

Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Almelo maakt het u makkelijk: afhaalpunten!

Op verschillende locaties kunt u boeken afhalen en / of inleveren. Reserveren vanuit huis op elk moment van de dag en de boeken worden zo spoedig mogelijk bezorgd op de door u gekozen locatie.

U wilt graag boeken lenen maar kunt niet zelf naar de bibliotheek komen door ziekte, leeftijd of een handicap? Geen probleem, de bibliotheek komt bij u! Onze vrijwilligers komen met een bestelauto bij u thuis. Om te kunnen lenen hebt u een geldige lenerspas nodig.

Ons complete cursusaanbod overzichtelijk in onze nieuwe brochure. Bekijk de brochure of haal hem op in de Bibliotheek!