Resultaten 1 - 4 van 4

Gepubliceerd op: dinsdag 20 november 2018

Uw boeken bijna thuisbezorgd!

Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Almelo maakt het u makkelijk: afhaalpunten!

Op verschillende locaties kunt u boeken afhalen en / of inleveren. Reserveren vanuit huis op elk moment van de dag en de boeken worden zo spoedig mogelijk bezorgd op de door u gekozen locatie.

Gepubliceerd op: dinsdag 20 november 2018

U wilt graag boeken lenen maar kunt niet zelf naar de bibliotheek komen door ziekte, leeftijd of een handicap? Geen probleem, de bibliotheek komt bij u! Onze vrijwilligers komen met een bestelauto bij u thuis. Om te kunnen lenen hebt u een geldige lenerspas nodig.

Gepubliceerd op: dinsdag 24 januari 2017

Regelt u uw financiële Bibliotheekzaken graag thuis achter uw pc? Dan heeft de Bibliotheek goed nieuws voor u. Met ingang van maandag 16 januari 2012 kunt u het jaarlijkse contributiegeld, leengeld of eventuele boetes online met iDeal betalen.