Bibliotheek Almelo t/m 9 februari 2021 gesloten

De overheid heeft op maandag 14 december een lockdown uitgeroepen en deze is op 12 januari weer verlengd tot en met dinsdag 9 februari en daarom is de bibliotheek dus gesloten.

Gelukkig is het nog wel mogelijk om gereserveerde boeken op te halen. Iedereen kan via de website van Bibliotheek Almelo, boeken die aanwezig zijn in onze eigen collectie, reserveren en zodra je daar bericht over hebt gehad ophalen. De bibliotheek is voor het ophalen van reserveringen van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 11.00 en 13.00 uur. Uiteraard kunnen mensen die al een reservering hadden klaarstaan deze ook ophalen.

Boeken kunnen niet ingeleverd worden. Dat kan pas weer als de beperkende maatregelen worden ingetrokken. Gedurende bovenstaande periode mag je de boeken gewoon thuis houden: we berekenen de tijd dat we gesloten zijn geen telaatgelden. De landelijke dienstverlening van InterBibliothecair Leenverkeer (IBL) is tot 9 februari stopgezet. Provinciale- en landelijke aanvragen kunnen dus zolang niet meer ingediend worden.

Iedereen die een bibliotheekabonnement heeft kan hiermee ook E-books lenen via de online bibliotheek die via de website van Bibliotheek Almelo re raadplegen is.

Vragen

Telefonisch zijn we niet bereikbaar maar hebt u nog vragen dan kan dat per mail via Voor meer informatie over het Corona Virus kijk op de website
van het RIVM.