We gaan weer open!

Zien we elkaar binnenkort?

We gaan weer open: even leek er geen einde te komen aan de sluiting van de bibliotheken. Gelukkig kwam ineens op woensdagavond 12 mei het bericht dat we vanaf donderdag 20 mei weer open mogen.

We moeten ons wel aan een paar regels houden, help je daar aan mee?

• Er mogen maximaal 35 bezoekers boeken lenen, gebruik dus een winkelmandje.
  • Daarnaast mogen er 12 mensen studeren en 8 personen achter de computers op de vierde verdieping werken. Hiervoor kunnen bad eendjes gebruikt worden.
  • De cataloguscomputers kunnen gebruikt worden.
  • Met maximaal 2 personen mag er samen gestudeerd worden of les gegeven worden.
  • De toiletten bij Feijn Lunchen & Lezen zijn geopend.
  • Daarnaast gelden natuurlijk ook de landelijke regels van het dragen van een mondkapje, handen desinfecteren en anderhalve meter afstand houden. En blijf bij klachten thuis en vermijd drukte.

Tijdens de sluiting hebben we een nieuw computersysteem gekregen. Vanaf nu kan er dus geprint worden.

Tot snel!

Personeel Bibliotheek Almelo