Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Holly Black Dief van de nacht

  De jonge barvrouw Charlie knapt als bijverdienste vuile klusjes op, maar bij een moordonderzoek komt ze achter een verband tussen haar vriendje en de zaak… . Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Michael Ende Het oneindige verhaal

  De angstige, eenzame Bastiaan belandt via een oud boek in het mooie, maar vreemde land Fantásië. Door de gevaarlijke avonturen die hij er beleeft, leert hij zich te bevrijden van zijn angsten en onzekerheden. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Noah J. Stern, Raoul Deleo Terra ultima

  Ontdekkingsreiziger Raoul Deleo doet verslag van zijn expedities naar het onbekende continent Terra Ultima. De exacte locatie ervan houdt hij geheim, om alle onbekende, bijzondere diersoorten die daar leven te beschermen, zoals de vlindermees, de zeepadkwal en het flamingohert. Groot formaat prentvertelling met gedetailleerde, fantasierijke kleurenillustraties....

  Gedrukt boek

 • Joe Abercrombie De macht van het zwaard

  De Unie wordt intern door politiek verscheurd, terwijl de vijandelijke buurlanden de strijd willen oppakken.

  Gedrukt boek

 • Stephen King Carrie

  Een meisje wordt dermate getreiterd op school, dat zij haar bovennatuurlijke gaven aanwendt om bloedig wraak te kunnen nemen.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Kerri Maniscalco De prins van Toorn

Een jonge heks zoekt naar de moordenaar van haar tweelingzus. Ze ontmoet een prins uit de hel die ook op zoek is naar de dader. Vanaf 15 jaar.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken